Tricopigmentatie : een uitstekende techniek om zonder chirurgische ingreep haarverlies te camoufleren in Brugge

Heeft u last van kaalheid ? Bent u op zoek naar een efficiënte oplossing om haarverlies te camoufleren, zonder chirurgische ingreep ? Uw Medico Derm Center in Brugge in de provincie West-Vlaanderen nodigt u uit om tricopigmentatie te ontdekken, een behandeling die zichzelf al heeft bewezen in de strijd tegen kaalheid.

Tricopigmentatie, wat is dat precies ?

Tricopigmentatie: uitstekende oplossingDe originele tricopigmentatie methode, gepatenteerd door de Belgische Vereniging Association Belge de Dermopigmentation, is gebaseerd op permanente make-up door dermopigmentatie. Deze techniek werd 13 jaar geleden in Italië ontwikkeld door het duo Orsini & Belfatto. Dit medisch-esthetische proces bestaat uit het injecteren van biologisch afbreekbare pigmenten in de dermis van de hoofdhuid. Tricopigmentatie in enkele zinnen :

 • Creëert een optische illusie die de aanwezigheid van haar simuleert ;

 • Laat toe zowel volledig kale plekken als plekken met dun haar te behandelen dankzij het geschoren effect of het opvuleffect waardoor er meer haarvolume lijkt te zijn ;

 • De perfecte oplossing om littekens op de schedel te camoufleren ;

 • Kan een aanvulling zijn op andere oplossingen voor de behandeling van kaalheid, zoals haartransplantatie ;

 • Enz.

Een efficiënte en pijnloze camouflagemethode bij haaruitval

Tricopigmentatie lost uw problemen van haarverlies op, zonder dat u beroep moet doen op een operatie. Het veroorzaakt pijn noch bloedingen, wonden, littekens of risico's op infecties. Het vraagt ook geen dagelijkse verzorging of speciale voorzorgsmaatregelen. Het wordt alleen wel aanbevolen om af en toe de behandeling te vernieuwen en om jaarlijks een retouche uit te voeren, gezien de biologisch afbreekbare aard van de pigmenten die in de dermis van de hoofdhuid worden ingebracht.

Dermopigmentatie op de hoofdhuid uitgevoerd in een instituut

Tricopigmentatie is een behandeling die wordt uitgevoerd door tricopigmentisten in een instituut, met behulp van specifieke hulpmiddelen :

 • Een specifiek handstuk ;

 • Een trico-dermograaf ;

 • Biologisch afbreekbare micropigmenten ;

 • Uiterst fijne naalden, specifiek voor de dermis van de hoofdhuid.

Heb vertrouwen in een tricopigmentiespecialist, gespecialiseerd in stylingoplossingen

Deze camouflagemethode bij kaalheid moet worden uitgevoerd door een specialist met een specifieke opleiding in tricopigmentatie. We raden u aan om indien mogelijk ook beroep te doen op een tricopigmentatiespecialist die ook expert is op gebied van esthetica en styling. Kapsalon Mantype is zo'n professioneel instituut. Het is een hedendaags herensalon en skinstudio, met een ruime ervaring op dat gebied. Als "specialisten in de tricopigmentatie" kunt u bij hen terecht :

 • wanneer uw haarverlies een complex probleem voor u wordt ;

 • om te bepalen welk moment het beste is voor u om tricopigmentatie uit te voeren ;

 • u te laten volgen na behandeling en te profiteren van hun stylingvaardigheden om het beste kapsel aangemeten te krijgen dat past bij uw biologisch afbreekbare pigmenten die in uw hoofdhuid werden geïnjecteerd ;

 • enz.

Wilt u een einde maken aan uw haarproblemen, ongeacht of u nu een man of een vrouw bent ?


Neem telefonisch of via het online formulier contact op met het Medico Derm centrum in Brugge voor meer informatie. Onze tricopigmentisten staan tot uw beschikking en beantwoorden al uw vragen over tricopigmentatie.

De beoordelingen van onze klanten

0/5
(0 beoordelingen)

De beoordelingen worden beheerd door E-net Business tools