Haaruitval : welke doeltreffende niet-chemische oplossing bestaat er ?

De meeste mensen gaan op zoek naar een oplossing wanneer ze zich bewust worden van hun beginnende kaalheid. Ze proberen verschillende behandelingen uit, zonder het gewenste resultaat te bereiken. Niettemin kun je vandaag kiezen voor een absoluut veilige, niet-chemische remedie bij kaalheid die echt doeltreffend is : namelijk Tricopigmentatie, een methode die wordt uitgevoerd in het gespecialiseerde en goedgekeurde centrum in Brugge. Ontdek het hier.

Veel behandelingen lossen het probleem kaalheid niet op

Niet-chemische oplossing bij haaruitvalHaaruitval treft zowel mannen als vrouwen. Vaak probeert men, van zodra men zich hiervan bewust wordt, de bestaande oplossingen tegen kaalheid uit:

De meeste van deze behandelingen bieden jammer genoeg geen volledige of duurzame oplossing bij haarverlies. Inderdaad, ze vertragen het proces van het kaal worden zo goed mogelijk, maar kunnen het niet stoppen of omkeren. Daarbij geven ze meer nadelen dan voordelen in het dagelijkse leven. Sommige mensen wenden zich dan tot meer radicale oplossingen tegen kaalheid, zoals een haartransplantatie. Deze mogelijkheid moet echter alleen worden overwogen als het kaalheidsproces vertraagt of gestopt is, dat wil zeggen rond de veertig jaar.

Tricopigmentatie: dé oplossing bij een evolutieve kaalheid

In vergelijking met de bovenstaande behandelingen heeft deze originele methode zichzelf al wel bewezen: Tricopigmentatie van de hoofdhuid. Het betreft een cosmetische methode, gepatenteerd door de Belgische Vereniging voor Dermopigmentatie (A.B. Der.). Het bestaat uit het injecteren van biologisch afbreekbare pigmenten in de dermis van de hoofdhuid, om met een optische illusie een homogeen kapsel na te maken. Deze methode heeft een groot aantal voordelen :

  • Niet-ingrijpend: het vereist geen operatie, veroorzaakt geen littekens, vereist geen dagelijkse zorg en geeft geen beperkingen in het dagelijkse leven ;

  • Direct resultaat: aan het einde van de eerste van de drie Tricopigmentatie-sessies is het effect direct al zichtbaar ;

  • Aanvullend en combineerbaar: Tricopigmentatie kan perfect worden gecombineerd met andere behandelingen. Het kan de littekens van een hoofdhuidtransplantatie verbergen, of het dichtheidseffect vergroten na de plaatsing van haarimplantaten ;

  • Enz.

Tricopigmentatie: een behandeling op basis van biologisch afbreekbare pigmenten

Tricopigmentatie wordt uitgevoerd met behulp van biologisch afbreekbare pigmenten, waardoor deze methode een niet-chemische oplossing is voor kaalheid. Deze pigmenten zijn :

  • Speciaal ontworpen voor de hoofdhuid ;

  • Vrij van lood en ijzeroxide, zware metalen die schadelijk zijn voor de gezondheid ;

  • Hypoallergeen: er is daarom geen enkele allergische reactie te vrezen ;

  • Ze verliezen hun warme kleuren niet: dat is het grote voordeel van biologisch afbreekbare pigmenten vergeleken met die, die gebruikt worden bij tatoeages en die altijd een grijsblauwe tint geven op de huid ;

  • Ze worden op natuurlijke wijze weer door het lichaam afgebroken en afgevoerd ;

  • Gecertificeerd door het ministerie van Volksgezondheid.

Tricopigmentatie retouches zijn noodzakelijk om de evolutie van de kaalheid te volgen

Voordat het lichaam deze biologisch afbreekbare pigmenten volledig heeft geabsorbeerd, volgt er een nieuwe Tricopigmentatie sessie. Dit afbreken is trouwens volkomen veilig voor het organisme. Tijdens deze nieuwe sessie is het mogelijk de Tricopigmentatie aan te passen aan de eventuele genetisch bepaalde evolutie van het haarverlies. Ook deze sessies gaan door in het erkende Tricopigmentatie centrum van Brugge en gebeuren eens per jaar, soms iedere zes maanden.

Ben je op zoek naar een concrete oplossing voor haarverlies in de buurt van Brugge?

Je kunt de Tricopigmentatie experts van Medico Derm telefonisch of schriftelijk bereiken via het online contactformulier. Aarzel niet om je vragen te stellen en meer informatie te bekomen. Wij helpen je graag verder.

De beoordelingen van onze klanten

0/5
(0 beoordelingen)

De beoordelingen worden beheerd door E-net Business tools