Tricopigmentatie: tot wie richt deze vooruitstrevende, esthetische techniek zich?

Tricopigmentatie zorgt voor een optische illusie die zich situeert tussen een tatoeage en permanente make-up. Het is een paramedische techniek die bestaat uit het injecteren van afbreekbare micropigmenten in de hoofdhuid om de imperfecties te verdoezelen die te wijten zijn aan haaruitval. Iemand die denkt dat het doelpubliek enkel uit kale mannen bestaat, vergist zich. Tricopigmentatie is een ideale oplossing voor zowel mannen als vrouwen, en dat niet enkel in het geval van alopecia. Lees hieronder meer.

Tricopigmentatie: een methode voor alle leeftijden, elk geslacht en alle etnische herkomsten

De capillaire micropigmentatie kan op elk individu uitgevoerd worden, ongeacht zijn leeftijd of geslacht. De etnische origine heeft in België ook geen enkele invloed op het feit of je in aanmerking komt voor Tricopigmentatie. Als je nu een Europees, Afrikaans, Kaukasisch, Aziatisch of Latijns-Amerikaans type bent, Tricopigmentatie is sowieso mogelijk. De kleur van je hoofdhuid maakt niet uit.

Een concrete oplossing voor de problemen van alopecia

Tricopigmentatie overtuigt in eerste instantie mensen met een aangeboren of tijdelijke alopecia, met totaal of gedeeltelijk verlies van het haar. Tricopigmentatie is dus een oplossing die toelaat om opnieuw densiteit of een kortgeschoren effect te creëren en de zichtbaarheid van de hoofdhuid te verminderen.

Een behandeling als aanvulling op haartransplantatie

Tricopigmentatie richt zich ook naar personen die een haarimplantaat kregen van een x-aantal haarfollikels. De methode van micropigmentatie op de hoofdhuid kan ook dienen om die behandeling van de dokters af te werken.

Tricopigmentatie als oplossing voor zichtbare littekens op de epidermis

Als het nu gaat om een litteken als gevolg van een ongeval, een haartransplantatie of een ziekte, Tricopigmentatie draagt bij tot het volledig verbergen ervan.

Een behandeling die ook geschikt is voor mensen met een gevoelige hoofdhuid

Deze procedure binnen de esthetiek is ook geschikt voor een cliënteel met een gevoelige of zelfs overgevoelige hoofdhuid. Tricopigmentatie veroorzaakt geen pijn of bloedingen. Voor personen die een hypergevoelige hoofdhuid hebben, zo’n 10% van ons cliënteel, gebruiken onze experts in Tricopigmentatie een kalmerende zalf, zodat de sessies volkomen pijnloos kunnen verlopen.

De beoordelingen van onze klanten

0/5
(0 beoordelingen)

De beoordelingen worden beheerd door E-net Business tools