Wie zijn wij ?

Het kapsalon Mantype biedt nu ook tricopigmentatie aan, een methode waarbij haarstoppels of een hele korte haargroei worden nagebootst met bioresorbeerbare pigmenten.

Kapsalon Mantype, een gemotiveerd team medewerkers

Mantype is een herensalon met 8 gemotiveerde medewerkers die samen de uitdaging aangaan om mensen er beter te laten uitzien en heeft ook een skinstudio waar één vaste skin coatch werkt. Mantype bestaat al 15 jaar, en is in de loop der jaren uitgegroeid van een klassiek herensalon tot een hedendaagse zaak met als filosofie “mannen helpen zichzelf te leren verzorgen”. Zowel hun haar als hun huid.

Kapsalon Mantype, een erkend Medico Derm Center in Brugge

Drie medewerkers van het kapsalon Mantype hebben ondertussen de opleiding in tricopigmentatie gevolgd, waardoor het aanbod diensten nog ruimer is. Mannen met een beginnende kaalheid tot mannen die volledig kaal zijn, vrouwen waarvan het haar zo fijn is dat men de hoofdhuid er doorheen ziet, naast een aangepast kapsel is het nu ook mogelijk tricopigmentatie toe te passen zodat de kale plekken niet meer opvallen.

Kapsalon Mantype, de afspraak voor het verdoezelen van kaalheid

Wie last heeft van zijn kaalheid of dun haar, kan hier een totale oplossing vinden. Naast een modern leuk kapsel dat volledig is aangepast aan dunne haren of kaalheid, kunt u hier terecht voor scalppigmentatie waarbij korte haren of haarstoppels op de hoofdhuid worden nagebootst. Het resultaat is direct, en zeer doeltreffend.

Wenst u gebruik te maken van onze kennis over de esthetische oplossingen bij haaruitval in Brugge ?

Contacteer ons team gespecialiseerden in tricopigmentatie en scalppigmentatie in Brugge in de provincie West-Vlaanderen voor meer uitleg of om een afspraak te maken. Wij helpen u graag verder!

 

De beoordelingen van onze klanten

0/5
(0 beoordelingen)

De beoordelingen worden beheerd door E-net Business tools